Billede: Jumpstory

Hvordan Bliver Man Blogger? Opbyg Dit Blogimperie

Kendte danske bloggere kan næsten opnå stjerne- og kendisstatus, når de omtales i medierne. De fleste kan dog nemt blive blogger - men de færreste kan blive en succesfuld blogger.

For at du kan blive blogger, kræver det, at du kan tjene penge på din blog. Det er det, der er det sværeste for mange, for det kræver både en stor skare af følgere og ikke mindst evnen til at omsætte sit publikum til en indtjeningskilde. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du kan blive blogger.

Sådan bliver du blotter

Der er en række trin, som du nemt kan følge, hvis du vil være blogger. De er:

  1. Identificer din niche
  2. Sæt din hjemmeside op
  3. Skab indhold
  4. Del dit indhold og skab trafik
  5. Omsæt din trafik til indtjeningsmuligheder

Disse fem punkter er mere eller mindre opskriften på, hvordan du kan blive blogger. Første punkt er dog unægteligt noget, som du ikke kommer udenom, for hvad kan du blogge om, som er så interessant, at andre vil følge med i din blog?

Når du har svaret på det, så giver mulighederne for både skabelsen af indhold, trafikken dertil og mulighederne for at tjene penge på det sig selv.

Din trafik på din blog er afgørende for, hvor mange penge du kan tjene på den. Og en indtjening er et krav for, om du kan kalde dig blogger eller ej. Her er det vigtigt, at du forstår, hvordan du kan tjene penge ved at have en online platform.

En online platform fungerer ikke helt på samme måde som de gamle traditionelle printmedier, så det er vigtigt, at du sætter dig ind i de forskellige former for indtjeningsmuligheder, der er ved at drive en blog. Sats gerne på så mange som muligt, også når det gælder om at skabe trafik, så du kan optimere dine indtjeningsmuligheder.

Tak til avXperten

Til sidst vil vi hurtige takke avXperten for støtten til indlægget her. Find et stort udvalg af elektronik på deres webshop, heriblandt en smart powerbank til opladning af din smartphone eller computer mens du er på farten.

danskarbejdsplads.dk