Billede: Jumpstory

Hvordan Bliver Man Yogalærer?

Yogalærer er ikke en beskyttet titel, så alle kan rent faktisk kalde sig eller blive en yogalærer. Det vil dog være en markant fordel for dig, hvis du enten kender yoga eller har en uddannelse som yogalærer, hvis du vil arbejde som yogalærer.

For selvom alle kan kalde sig yogalærer, så kan det være svært at få nogen til at ansætte dig som yogalærer, hvis du ikke kan finde ud af yoga. Se mere om hvordan du bliver yogalærer her.

Sådan bliver du yogalærer

Hvis du vil være yogalærer, så kan du med fordel begynde at tage yogatimer, hvis du vel at mærke ikke allerede har haft det og dermed fået et grundliggende kendskab til yoga.

Du kan derefter tage en uddannelse som yogalærer. Uddannelserne udbydes sjældent eller aldrig af anerkendte uddannelsesinstitutioner. 

Yogalæreruddannelsen udbydes ofte af private aktører, hvor du tager uddannelsen gennem en række forløb, der består af moduler.

Du skal som udgangspunkt selv betale for uddannelsen som yogalærer. Alt efter hvilket sted du vælger at tage uddannelsen, betaler du mellem 4.000 kr. og 30.000 kr. for at blive uddannet yogalærer. 

Modulerne består typisk af mellem tre og 10 forløb. Når du har gennemført disse, vil du som udgangspunkt være i stand til selv at undervise i yoga.

I løbet af forløbet får du både en basisintroduktion til yoga, samtidig med at du kommer igennem de forskellige områder af kroppen og lærer, hvad yoga kan gøre for kroppen.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der er tale om egenbetaling, når du tager uddannelsen som yogalærer. Du kan heller ikke få SU under forløbet.

Tak til avXperten

Som afslutning vil vi hurtigt takke avXperten for støtten til dette indlæg. Find et enormt udvalg af elektronik på deres webshop, heriblandt de smarte WiFi løsninger fra Ubiquiti: https://www.avxperten.dk/ubiquiti/.

danskarbejdsplads.dk